Het Reester voorhuis
Vakantiewoningen in Drenthe

Appartement Reest

Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen. 

Indeling begane grond: entree, klompenhok met wasmachine en deur naar de half open keuken. Van uit de keuken is er toegang tot de badkamer met douche, toilet en wastafel. De keuken is volledig ingericht en heeft een doorgang naar de sfeervolle ruime huiskamer met een eet- en zithoek waar zich een gezellige houtkachel bevind en een toegang naar een rustiek overdekt terras met afgezette tuin op het zuidwesten met weids uitzicht over de landerijen. U kunt daar genieten van een adembenemende zonsondergang. 

Er zijn stookpakketjes voor de kachel bij ons verkrijgbaar.

Op de bovenverdieping bevind zich op de overloop een knusse tweepersoonsbedstee en een extra wastafel. Er zijn 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed. 

Huisdieren toegestaan

Gratis Wifi
Parkeergelegenheid voor maximaal 2 auto’s op het erf aan het begin van de oprit.

 

Klik hier voor de inventarislijst van appartement Reest 


Appartement Linde

Het appartement is geschikt voor maximaal 5 personen.


Indeling: Entree met schuifpui wat tevens de toegang is naar de ruim afgezette tuin op het zuidoosten. Via de entree is de toegang naar de badkamer met douche, toilet en wastafel. In de entree is ook de trap naar boven. De royale huiskamer met een fijne lichtinval heeft zit en eethoek met uitzicht op de tuin. Er is een open keuken die volledig ingericht is.

 

Op de bovenverdieping is een kleine overloop met bergruimte een slaapkamer met en twee- en een eenpersoonsbed en een slaapkamer met een tweepersoons bed.

Huisdieren toegestaan

Gratis Wifi
Parkeergelegenheid voor 2 auto’s op het erf. 

 

Klik hier voor de inventarislijst van appartement Linde


Beide appartementen zijn niet geschikt voor kleine kinderen en wij verhuren niet aan groepen jongeren.