Het Reester voorhuis
Vakantiewoningen in Drenthe

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen? 
Neemt u dan gerust contact met ons op!

Paardelanden 1 
7925 PJ Linde
Nederland

 
Tel: 0628377737

E-mail: info@hetreestervoorhuis.nl


Heeft u een fijn verblijf gehad? Laat het ons weten!

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Dineke Bijl
11-09-23 19:09:50
Vanmiddag thuis gekomen van een wekje in appartement Reest . Samen met mijn ouders en onze 6 hondjes genoten van de rust, de zon, de ruimte, het uitzicht vanuit de tuin (iedere dag kwam er een groepje ooievaars langs op de weide naast ons huisje) , de natuur en mooie fietsroutes gereden in het reestdal en in salland.

Het was fijn dat er voor de hondjes al van alles aanwezig zoals mandjes, voerbakken, matrasje zodat we dit zelf niet hoefden mee te slepen.

Dit is zeker een adresje om te onthouden voor in de toekomst. Zowel wij als onze hondjes voelden ons gelijk welkom.
Helma Thevis
05-09-23 10:25:09
Zes dagen in appartement Linde gelogeerd. Een warm welkom en van alle gemakken voorzien, ook voor onze 3 Belgische herders. Dekens, manden, bakken en een grote omheinde tuin.
Jose, Wim en Dominique en onze viervoeters Ollie Milo en storm Muijs
20-08-23 19:16:17
Zeer warm ontvangst,gezellige gastvrouw waar je alles aan kunt vragen en zeer snel antwoord krijgt. zeer leuk en compleet appartement ook voor de honden is werkelijk alles aanwezig de extra wei vonden ze geweldig.wij komen hier zeker nog eens terug.
Renate Kemner
14-08-23 11:33:22
Wat een fijne 2 weken hebben we hier gehad! Na een enorm warm welkom konden wij en onze hond Guus lekker tot rust komen en genieten van de stilte. Dedemsvaart ligt heel dichtbij dus winkels en terrasjes zijn ook in de buurt. De locatie ligt langs een rustige weg waar de hond ook veilig uitgelaten kan worden. Zeker voor een jonge hond die nog nooit een koe of schaap gezien heeft is er langs de Paardenlanden meer dan genoeg te beleven, zo mooi om te zien hoe de honden omgaan met nieuwe indrukken. Echt een aanrader en we komen zeker terug!
Hans,Diana en Tess Moellenkamp
04-08-23 15:52:01
Echt last minute boeking. En niet al te best weer maar we hebben genoten bij jullie in het voorhuis. Een en al privacy en het was echt een rustoord voor Tess. Geweldige gastvrouw en erg behulpzaam. Tot eind december dan komen we weer. Groetjes
Tonen: 5  10   20